Avís legal

Distingit Client,

L’accés al web de Profina.ad i a la informació que conté representa l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. És per aquesta raó que us recomanem que llegiu detalladament el contingut d’aquesta nota si voleu demanar i/o utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des del present web.

El client a través de les diferents opcions de navegació que configuren el lloc web, pot visitar, obtenir i/o demanar informació mitjançant el formulari de contacte.

La informació continguda en aquest web ha estat creada i revisada per Profinca SL. Consultar mitjançant el formulari de contacte del web es considera una petició d’informació i, en cap cas, poden derivar-se’n responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

POLÍTICA D’ÚS

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Profinca SL no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi. Els continguts de la pàgina web són de caràcter informatiu. Profinca SL no garanteix l’exactitud ni l’actualització de la informació que es pugui obtenir del seu web, informació que es podrà modificar sense previ avís. Profinca SL no es fa responsable dels danys derivats de la utilització d’aquest lloc web. Igualment no es fa responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs, en el cas que n’hi hagi.

Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i contingut que es poden descarregar del web. El seu ús comercial no està permès. Està prohibida la modificació del web i dels seus continguts.

Aquest avís legal és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no garanteix els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web, en el cas que n’hi hagi. Profinca SL es reserva el dret a canviar l’avís legal descrit en la present pàgina sense notificació prèvia. 

Profinca SL

Av. Meritxell 78

Ed. La Rotonda

AD500 Andorra la Vella

NRT: A-705321-C

Email: profinca@profinca.ad

Telèfon: +376 736 603